Flott fredag!

9
Her er middagen vi lagde i dag! -Grillmat! Var kjempegodt!

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, og skulle begynne 07.30. Når jeg har tidlig bruker jeg å ta buss til jobb, og så kjører gubben Mia Christine dit når de er klare, som oftest i halv ni – ni tiden. I allefall, i dag våknet jeg ti minutter før bussen skulle gå! Ble litt av en bråvåkning men jeg kom meg ut av huset i tide og rakk bussen.. Jeg må busse i ca 15 minutter og gå i 15 minutter for å komme meg til jobb.. Var rimelig sliten da jeg kom frem. Rakk ikke å spise frokost heller – så ble en litt rar morgen..hehe..

Jeg hadde avtalt å avspassere fra jobb klokka 12 i dag – og det var herlig! Nydelig vær ute og sola skinte. Mia fikk velge om hun ville være med meg eller om jeg skulle hente henne i barnehagen senere – og hun valgte å bli med meg. Vi hadde noen ærender i byen så tok bussen dit..  Vi fant noen basis plagg til tenåringsjentene våre – tihgts, singletter og gensere. Var innom Nille og de hadde sokker til 70 %. Kjøpte til alle tre jentene og 9 par sokker kostet meg 30 kroner! Litt av ett kupp!

I tillegg til 17 mai så skal vi i 2 konfirmasjoner i år, så var greit å få handlet litt med tanke på det også:)

Jeg kjøpte Mia ett par sko – som kan brukes både til kjole og bukse – hun er ikke så veldig glad i pensko, så disse passet perfekt.
3

4
Nærbilde!
Litt morsomt var det jo at Mia tegner helt like sommerfugler som var på skoene:)

5
Leggings,genser og skjørt til Mia.
Kjøpt med tanke på at man fort kan bli lei av å gå i bunad på 17 mai, og er greit å ha noe å skifte til..

6
Nærbilde av skjørtet..

7
Tynn jakke til å ha over genseren

8
3 dongeribukser.
Kjøpt med tanke på å brukes ute i barnehagen. Mia hadde stortsett bare tøybukser og tights, og det er litt for kaldt å bruke bare det ute enda. Så dongeri er perfekt. Disse er myke og gode. Og ikke minst billige! H&M er supert med tanke på prisen!

Vi var på kafe og spiste is også – og femåringen var i godt humør og syntes det bare var stas å være på bytur med mamma. Vi tok buss til gubben’s jobb etterpå. Mia elsker å være der, mye pga at de har vannmaskin der og hun kan hente sitt eget iskalde vann rett fra maskinen;) Var der i over en time før vi dro hjem. Handlet matvarer og så grillet vi etterpå..

En skikkelig fin fredag med andre ord:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar