Da var barnedåpen over…

Mia Christine

Har ikke hatt tid til å oppdatere her før nå, har vært så mye å gjøre i forbindelse med dåpen, og så har det vært masse bilder som skal forminskes.. hihi.. De kommer ut i fotoalbumet etterhvert!! Har bare fiksa to bilder til bloggen nå.. Tenkte fortelle litt om dåpen da..

Sola skinte og det var kjempeflott vær,selv om det ikke var så høye tempraturer ute..Klarte gå uten jakker da,og det var jo bra til å være her nord
Det var 4 unger som ble døpt,og Mia ble døpt som nr 3. Hun titta forundra på presten da hun fikk vann på hodet – men gråt ikke! Malin tørket vannet av henne og Catharina tok i mot dåpslyset. De var så flinke atte Mia sovna på fanget mitt etter at vi satt oss ned igjen og hun sov resten av gudstjenesten.*go’jenta*
Mia Christine

Vi var 21 stk til middag og min pappa og hans samboer lagde maten. Det var okse småstek med poteter,grønnsaker,erter og surkål. Det smakte kjempegodt! Til dessert hadde Karin og Thor laget nydelig multekrem! Gjett om vi ble mette – og det ble masse mat til overs! Det kom enda ca 20 stk til kaffe og kaker – mange av de var barn da,så det føltes ikke at det var sååå mange Mia sovna rett før middagen og sov i 3 timer -da vekte jeg henne sånn at hun skulle få på seg dåpskjolen igjen og vi måtte jo ta bilder før folk begynte å dra hjem..

Hun fikk masse gaver bl.a 3 armebånd,et gullsmykke, 3 smykkeskrin,2 bilderammer,et album,lue & sokker, til sammen 2250 kr. Bilder av gavene ligger ute på Mia sin egen hjemmeside. http://mia.christine.cc

Vi hadde en kjempeflott dag – og vi må takke alle som har hjulpet oss i forbindelse med dagen. Ingen nevnt,ingen glemt! TUSEN TAKK!

Det får være alt for nå – Mia sover og jeg har en del å rydde før hun våkner igjen..

Legg inn en kommentar