Jeg har begynt å studere..

Jeg har endelig tatt mot til meg og startet på studier ved siden av jobb. En helg hver måned skal jeg på skolen, og i juni 2018 kan jeg gå opp til eksamen og senere fagbrev i barn og ungdomsarbeider. Det var på tide å ta dette nå, har jobbet i årevis i barnehage og litt faglig påfyll er bare sunt for meg nå. Jeg er ikke helt i leksemodus enda, men det må vel gå seg til med tid og stunder.

Jeg ønsker meg nå ny skolesekk i bursdagsgave – en slik gul eller grønn fjellrevensekk. Denne jeg har nå er veldig fin, men ganske upraktisk.
Jeg håper og tror dette skal gå supert og at jeg kan kalle meg fagarbeider neste sommer.

2 kommentarer til “Jeg har begynt å studere..

  1. Thile

    Så spennende❣ Tøffe Eva, klart din tittel blir Fagarbeider❣ Krysser alt for deg. Klem

    Svar

Legg inn en kommentar