Zendium tannkrem – Buzzador

buzzJeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til.  Jeg deltar i en kampanje for Zendium classic tannkrem.
Om Zendium står det:

«Zendium tannkrem er inspirert av biovitenskapen, og har en nyskapende sammensetning som virker i harmoni med munnen. Zendium inneholder enzymer og proteiner som munnen bruker til å bekjempe bakterier. Zendium styrker munnens naturlige forsvar og gir deg ekstra kraft til å bekjempe årsakene til hull, tannkjøttproblemer og følsomhet. Helt uten antibakterielle virkestoffer for å kontrollere plakk. Når du pusser tennene, øker Zendium’s enzym- og proteinkompleks spyttets beskyttende kraft mot bakterier som er ansvarlige for tannproblemer sammenliknet med en standard fluortannkrem. Zendium tannkrem inneholder ikke skumdannere som er kjent for å endre smaken din. Har du opplevd at mat og drikke smaker annerledes etter at du har børstet tennene? Ikke med Zendium.  Prøv selv: ta appelsinjuice-testen. Drikk et glass appelsinjuice umiddelbart etter at du har børstet tennene. De fleste tannkremer får juicen til å smake bittert, men med Zendium smaker juicen akkurat som forventet. Da Zendium inneholder milde ingredienser, smaker hver slurk akkurat som det skal.»

Tannkremen er god på smak, men jeg fikk følelsen av å ikke ha pusset tennene mine siden det ikke dannet skum. Tennene mine føltes ikke rene.. Men – smaken var mild og god, og tiåringen liker den veldig godt. Jeg kommer nok til å kjøpe den til henne – men velger selv en tannkrem som gir meg følelsen av rene tenner :)

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

Legg inn en kommentar