Koser oss litt ekstra

1

I dag koser vi oss litt ekstra med varm kakao og sjokolade, siden Mia Christine har feber og er pjusk. Hun er hjemme fra skolen og jeg er hjemme fra jobb. Hva passer vel bedre enn varm kakao i de flotte vinterkoppene fra mummi? 
Så egentlig antydning i går allerede, at Mia ikke var helt i slag. Hun lå på sofaen da jeg kom fra jobb og bare gløttet så vidt bort på tven. Var litt varm da allerede, men ikke febervarm.. I morges da jeg vekte henne, hadde hun imidlertid feber og vondt i hodet. Hun har ligget på sofaen i hele dag, og har ikke så mye energi til å gjøre noe annet enn å se på tv.

Nå har vi jo hatt en helg med med massevis av aktivitet, så kan hende hun er sliten også. Lekeland med søskenbarna på lørdag og barnedåp til Freya på søndag. (Mulig det kommer ett eget innlegg om dåpen etterhvert, tok i allefall masse bilder..) 

Må bare vise dere hva jeg kjøpte til Emilie her om dagen:
2Fint, ikke sant?

 

Legg inn en kommentar