Lørdagsbabbel

21

Nå har høsten kommet på alvor, regnvær og den gode høstlufta, de gode luktene ute og alle de flotte fargene. Jeg liker høsten, kosen med pledd og kakao, stearinlys og mørketida. Sommer hadde vi jo knapt i år, så overgangen til høsten ble i grunn ikke så stor :)
Det går veldig greit på den nye jobben min også. Deilig at det er i nærområdet så jeg slipper buss og bil, men kan GÅ på ett minutt.. Det er lykken det. Jeg trives godt og koser meg med barn og voksne. Mange har lurt på hvordan det går med nakke/skulder og migrene nå når jeg har bytta jobb. Jeg jobber på  0 – 3 års avdeling, så det er klart en god del løfting/bæring og sånn, men støyen er jo betraktelig mindre. Det er mindre stress også synes jeg. Har ikke vært nevneverdig plaget med skulderen inntil i går, men jeg tror jeg bare har løftet noe forkjært. Migrene har jeg enda – for det kommer ikke til å forsvinne bare ved ett jobb bytte. Den er der uansett hva jeg gjør, og jeg er mer plaget i enkelte perioder enn i andre. Jeg har hatt en tøff uke nå og konstant hodepine, men så letter det litt med medisin igjen så det går i grunn greit. (Høsten er sånn – mye migrene som kommer å går. Ikke noe endringer der nei. )

Mia vinker ofte til meg fra skolegården, og når hun går hjem fra skolen og det synes jeg er ekstra koselig. Det er godt å være nært når hun ikke lenger har plass på skolefritidsordningen. Å vite at om det skulle være noe ekstra så er jeg ikke en halvtime unna, men bare rett over gata. Det letter ett mammahjerte veldig. 

Mia har også begynt å synge i kor. Det synes hun er veldig moro, og de har øving en gang i uka. Så er det en del konserter frem mot jul som jeg gleder meg til å overvære. Godt når hun har funnet noe hun liker å holde på med. Hun er jo kreativ og sitter helst med papir og blyant, eller malepensel og lerret – eller scrappesaker. Så synging er nok midt i blinken – hun er også veldig glad i musikk, og har ved flere anledninger sagt at musikk kan hun ikke være foruten.

Vi har også kjøpt ny vinterjakke til Mia, og hun fant sin favoritt med en gang. Hun gikk rett inn på polarn o pyret og fant denne lilla boblejakken og var stor fornøyd.
22Nå mangler vi bare boblebukse, og den skal kjøpes på Polarn den også når det nærmer seg vinter. For de hadde ikke inne svart boblebukse når vi var innom sist. Er så greit når hun bare finner noe hun liker så godt – for da vet jeg at de kommer til å bli brukt. Vi er på siste størrelse der nå, så ser med gru frem mot neste sommer når vi må forsøke å finne ny favorittbutikk.. 

23Har tatt masse bilder den siste tiden – og de fleste er lastet opp på instagram. Så de finner du der under eva_kristin_eriksen

Nå er det lørdagskveld og vi har akkurat spist taco sammen med søsteren min og familien hennes. Emilie er også her i helga. Vi koser oss og dagene bare flyr avsted. Sånn som det pleier å gjøre. Skal slenge meg i sofaen og se på film i lag med Mia. Vi snakkes!

 

 

Legg inn en kommentar