Lipton te – Buzzador

buzzteJeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til.  Jeg deltar i en kampanje for Lipton Rich Earl Grey − en klassisk te i ny velsmakende variant, av ferskpressede teblader med flytende og finmalt bergamott. Jeg er jo egentlig kaffekjerring – men kan godt drikke te også, så var veldig spent på denne her.
Vel, jeg må innrømme at jeg kun har drukket en kopp av denne. Den var helt okei, det er ikke det – men den var liksom ikke mer enn det da. Og da var ikke lysten på å drikke mer av den der heller.. ;) Jeg tror ikke jeg hadde kjøpt den igjen, da er det heller andre tesorter som er bedre og som heller blir valgt. Men, det var gøy å få være med å smake – og jeg tror nok sikkert at andre liker den bedre enn meg:)

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

Legg inn en kommentar