Tilbake til hverdagen

15I morgen starter skolen igjen, og da er hverdagen i gang hos barna våre også. Vi har jobbet i ett par uker nå, men skolene starter først denne uka her. Nå skal Mia Christine begynne i 5 trinn, og det gleder hun seg til.
16
Det blir en litt annen hverdag nå når hun har begynt på mellomtrinnet. De får nok flere lekser enn tidligere, og så får de ny lærer. Eller, de får en ny lærer og den andre hadde de fra våren i fjerde trinn så han kjenner de godt allerede. Det har sluttet ett par elever pga flytting, og så vidt jeg vet har det ikke kommet til noen nye – så da vil de være 22 i klassen i år. Tror det er halvparten gutter og jenter. Mia har nok savnet venninnene sine i sommer så tipper hun er spent på å treffe dem igjen.

Ellers måtte det jo litt shopping til, siden det er nytt skoleår. Ny sekk måtte hun ha, da den forrige hadde gjort sin plikt i tre år. Vi valgte Beckmann i år også, er så fornøyd med de sekkene. Så fikk hun penal og den fylte vi såklart med nye penner og blyanter og annet stæsj som hun trenger på skolen.
17
Så hadde hun vokst fra gymtøyet – og det må man jo ha! Dermed tok vi turen på h&m, og fant flott gymtøy + to gensere.

19 21

Så ønsket hun seg en tights og en tunika til første skoledag. Til min store glede så valgte hun dette fra Polarn o pyret – i de herligste fargene <3 Det er så godt at hun tør å gå egne veier og ikke velge det samme som alle de andre!18Tilslutt ble det ei t skjorte og en singlet. for det kan jo hende det er varmt første skoledag.. tihi.. Liksom det skulle skje..
20
Nå er det meste klart til i morgen. Tipper det er mange spente små som skal på skolen i morgen.

2 kommentarer til “Tilbake til hverdagen

Legg inn en kommentar