Sommeren 2016

forstebildeDe fire ukene med sommerferie går så altfor fort, og vi er tilbake i hverdagen igjen. Har jobbet i snart to uker nå, og siden dagene bare raser avsted så fort – så har jeg ikke fått fikset bilder fra sommeren før nå. Det ble en litt annerledes sommerferie i år. Men vi var i sommerhuset i Lofoten i alle fire ukene.

Vi hadde med oss Emilie i sommer, og da ble naturlignok ferien litt annerledes enn det pleier. Men med litt mer planlegging, og litt mindre spontane turer sent på kvelden så gikk det egentlig veldig greit altså. Tror Emilie kosa seg masse, i lag med mange barn og fikk mye oppmerksomhet. Selv om hun la seg klokka 19 fikk vi mye utav dagene, og med sykkelvogn og bæremeis så ble hun med på det meste :) Både på fjelltur og roadtrip – og hun bada i havet :) Mia hadde søskenbarn og andre slektninger og være sammen med, og hun syntes at ferien gikk altfor fort. Hun hadde gjerne vært der lenger, ja flytta dit faktisk om vi bare hadde gitt henne lov..:)  Det er noe eget med sommeren, vi har god tid til hverandre og vi får mange fine opplevelser sammen. Selv med mange barn og voksne i samme hus så går det helt greit. Sommer er sommer. Lofoten er magisk, så stille og så rolig. Naturen er fantastisk. Vi kommer tilbake om og om igjen, og vi får liksom ikke nok selv om vi har vært de fleste plassene mange ganger. Det er noe eget. noe som kanskje mange ikke forstår. Jeg savner ikke by og butikker,kafeer og kino. Det gjør ikke tiåringen heller. Hun synes det er helt flott å kunne tegne,lese bøker, slå hjul, vasse i havet og spise is på butikken. Leke i skolegården og finne skatter og pokemon på tur. Her kommer ett lite bilderas – først noen bilder så kommer det sikkert flere innlegg senere..
2I bare fotan, på tur med dukkevogna..
9 103784 6 11 12 13

Og tilslutt mitt absolutte favorittbilde denne sommeren:1Har stortsett bare tatt mobilbilder denne sommeren jeg.. litt praktisk, når man har med seg en ett og halvt åring med utforskertrang..hehe. Full fart dagen lang, men du verden så mye glede hun gir, og som vi har kost oss :)

4 kommentarer til “Sommeren 2016

Legg inn en kommentar