Jeg har fått ny jobb!

oppsigelse

Jeg har gjort noe av det skumleste jeg kan tenke meg – jeg har levert oppsigelse på jobben min. Etter 10 år i samme barnehage var det på tide å gjøre ett veldig greit jobb bytte nå. Jeg har fått tilbud om, og takket ja til en jobb i en annen barnehage. Den ligger nærmere hjemmet mitt, og jeg kan gå i stedetfor å ta buss. Jeg har byttet fra basebarnehage til avdelingsbarnehage – og gleder meg til å ta fatt på en ny og spennende hverdag.

Jeg kommer til å savne barn og voksne i den gamle barnehagen så klart, men ser frem til å bli kjent med nye mennesker og en annen barnehage hverdag enn det jeg er vant til. Jeg vil få en fast arbeidstid fra 08 til 15.30 hver dag. Jeg skal ikke ha en fast avdeling, men være på alle – der det er behov akkurat den dagen. På den måten får jeg jobbe med både små og store barn. Fra i september mest sannsynlig – så er jeg på plass på mitt nye arbeidssted.. Jeg grugleder meg :)

kaffemakroner

5 kommentarer til “Jeg har fått ny jobb!

Legg inn en kommentar