Kornmo bakte knekkebrød

buzz1Jeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til.  Jeg deltar i en kampanje for Kornmo bakte knekkebrød. Disse var kjempegode altså, og pakken ble altfor fort tom..

buzzBåde jeg og gubben spiser knekkebrød – og begge to likte disse. God smak, og veldig lettspist..hihi.. Barna spiser helst helt vanlige knekkebrød,uten noen form for frø eller smak.. (synes selv det er lite smak på disse ungene liker) så de valgte å ikke smake på Kornmo sine. 

Kommer garantert til å kjøpe disse flere ganger!

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

2 kommentarer til “Kornmo bakte knekkebrød

  1. Eva Berglund

    Hej, var och besökte min dotter i Norge i veckan. Åt Kornmo knäckebröd, det godaste jag ätit. Vet du om det går att få tag på i Sverige?
    Med vänlig hälsning
    Eva Berglund

    Svar

Legg inn en kommentar