En annerledes 17 mai

17mai

Vår 17 mai feiring ble ikke slik den har vært de siste årene. Vi valgte nemlig å reise på landet siden det var langhelg.

Dette var etter ønske fra tiåringen vår, som synes det er mye styr med all pynting og mas for å rekke over alt på nasjonaldagen. Hun er ikke den som velger å pynte seg, og pensko er bare å glemme. Hun foreslo selv at vi kunne reise nedover – og da valgte vi å gjøre det.
17mai3 17mai4Verdens herligste jente, hun har selv kjøpt skinnjakke for bursdagspengene sine, og er så stolt over den jakka :) 
17mai1 17mai2Mini var også med, hun var ikke så villig til å stå i ro så jeg fikk tatt bilder men noen få ble det i allefall.. 17mai5Lilletante Mia og Emilie. 

Vi kjørte hjemover i sludd og vind, og var i grunn glad vi slapp å gå i tog eller se på togene i været som var. Vi kunne sove lenge, og spise frokost i pysjen. Herlig!  Ingen som har angret – og om det lar seg gjøre så frister det å feire neste 17 mai på samme måte. 

2 kommentarer til “En annerledes 17 mai

Legg inn en kommentar