Mia blir snart 10 år! – Ønskeliste

10ar

Tenk at lille,store jenta mi snart har 10 årsdag. I den anledning har hun laget ønskeliste – for flere har spurt hva hun ønsker seg. Hun har skrevet på ark,så tok jeg bare bilde av arket og la inn her, så da blir alt i rett rekkefølge;)
onskerEneste er at hun har skrevet 152 i størrelse – men mulig det må være 158. (Litt avhengig av hvor de kjøpes – på polarnopyret går det bra med 152 foreksempel, mens det er for smått på cubus) ) Hun eier ikke sommerklær etter i fjor – ser hun har skrevet dongerikjole og shorts ( med strikk, hun takler ikke knapp/glidelås :P ) – men hun trenger ALT! Tynne sommerkjoler, skjørt, singletter og t – skjorter. Hun liker ikke frost eller sånne motiv lenger. 
Her er eksempel på klær hun liker – nå er dette fra Polarn o pyret – siden hun liker komforten på disse klærne – og da kommer de til å bli brukt :P
collageFant ikke bilde av dongerikjole som hun likte – men den må være av en vid modell uten seler / knapper på magen sier hun.

Ellers er det bare å spørre..

Legg inn en kommentar