Påsken del 1

9

På tide å skrive litt her igjen kanskje.. Vi har hatt en kjempefin påske. Vi hadde 9 dager med fri, så vi dro nedover til sommerhuset i Lofoten. Vi hadde både sol,snø,vind og regn så her var det virkelig mye vær.. Men, vi hadde noen flotte dager – og jeg kommer til å vise dere noen bilder i dag, og så kommer resten etterhvert.

Det var jeg og gubben, Mia Christine og Emilie som var i Digermulen denne påsken.

13 12 8 7Man kommer liksom ikke utenom naturbilder når man er i Lofoten. Selv om jeg har vist motivene tidligere og på instagram, så blir jeg liksom ikke lei.. Kan se ut av vinduet og bare nyte. Terapi for kropp og sjel.
516Obligatorisk kvikklunsj og kakaobilde.Vi grillet faktisk ikke pølser i år, men lagde pinnedeig som ble veldig god:)
17 18 19Vi måtte jo lage snømann og leopard, når det var så mye snø.. 2014 1Her har de hatt tau rundt ett naust sånn at det ikke skal falle sammen.. 

Tur til Svolvær ble det også – og vi ruslet litt rundt i finværet:)
15 11 10 6 3 2Neste del av Påskebildene kommer – snart:)

Legg inn en kommentar