Santa Marias Asian Wok Sauce – Buzzador

buzz

Jeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til. 
Jeg deltar i en kampanje for Santa Marias Asian Wok Sauce. Jeg fikk en flaske Santa Marias Asian Wok Sauce og en pakke premium eggenudler. Så valgte vi ha wok grønnsaker og strimlet svinekjøtt i retten vi skulle lage for å teste produktene.På siden står det:

«De klassiske asiatiske sausene har tidligere blitt solgt i poser, men lanseres nå også på flaske. De smaker som hjemmelaget og inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Perfekt for deg som vil lage varierte, smaksrike måltider, men samtidig ikke har ubegrenset med tid til å stå på kjøkkenet.Santa Marias Asian Wok Sauce finnes med tre smaker: Asian Wok Pad Thai, Asian Wok Soy & Sweet Chili og Asian Wok Sweet & Sour Organic.»

Vi fikk den sausen som het Asian wok soy & sweet chilli. Nå er jeg ikke særlig god på å ta gode matbilder – så dette bildet får stå for presentasjonen av vår middagsrett:
buzz1Vi lagde den som middag her hjemme med familien. 

Snart ti åringen sa: Eggnudlene er gode. Kan æ få mer? Sausen smakte hun i grunn ikke på, da nudler er favoritten hennes uansett – og kjøttet skulle være helt uten noen form for saus;)

Vi voksne syntes den var helt okei. God smak, og man kjente chillien – men likevel var den ikke sterk. Vi likte at sausen kom i flaske og det gjør den mindre klissete når man skal ha over kjøttet i stekepanna. (Hilsen hun som alltid griser når hun lager mat :P ) Tror nok at vi kommer til å velge denne sausen igjen. Og kan varmt anbefale den videre dersom noen trenger middagstips!

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

Legg inn en kommentar