Morsdag

12Morsdag og valentine på en og samme dag i år. I grunn har vi aldri markert disse dagene noe særlig, men i år har jeg vært skikkelig heldig da:)
9Fra Mia fikk jeg jo en mummikopp – den er så fin altså. Mymlens mor. Å at jeg kjøpte den selv trenger vi jo ikke snakke så høyt om :P  Var den eneste jeg ikke hadde av de som de fortsatt selger i butikkene. Å på morsdagen så passet jo denne perfekt:)

Så kom Catharina innom i går, med roser og disse to søte Houseofrym koppene. Veldig overrasket og veldig glad for det.10 11

Nå skal det jo sies at det ikke er like enkelt å være mamma. Spesielt ikke når barna blir voksne og klarer seg selv. Alle bekymringer og det som følger med vil jo være der uansett hvor gamle barna blir – og man vil alltid hjelpe dem selv om de egentlig ikke oppfatter oss som annet enn maskjærringer og bedrevitere. Håpet er at de en gang setter pris på, og forstår at vi kun vil deres eget beste – og vi vet faktisk litt, vi som har litt mer livserfaring ;)
Å være mamma til en snart ti åring er litt lettere, men så er jo barna mine veldig forskjellige de også. Å jeg er nok en bedre mamma for Mia, vi har ett helt annet forhold og tilknytning, enn det jeg har til Catharina. Jeg var nok altfor ung når hun var liten, til å forstå hvor viktig det var å knytte de båndene og skape faste rammer og rutiner tidlig. Likevel, etter at jeg ble mormor har også vårt forhold modnet og vi kan prate mer enn tidligere – og jeg setter i allefall stor pris på det. Særlig å få ta del i Emilies oppvekst og få være tilstede for henne også. 

Å så tenker jeg litt ekstra på min egen mamma i dag, selv om hun ikke er blant oss lenger. <3

3 kommentarer til “Morsdag

Legg inn en kommentar