#mademesmile

1

I går på butikken, sto jeg å vurderte om jeg skulle kjøpe en bukett tulipaner og ta med hjem. Jeg synes jo tulipaner er så fine, men de er jo også ganske dyre her nede. Så jeg lot være å kjøpe. 
Jeg handlet bare det vi skulle ha til middag – og vi skulle ha middagsgjester. Jeg lagde kyllingkjøttboller med masse hvitløk, chilli og parmesan i , og som tilbehør var det pasta – i ovn med dolmiosaus over og ost på toppen :) Rakk ikke ta bilde av ferdig mat – da den ble spist opp med en gang! 4

Det var min søster med familie som kom på middag. Hun hadde med en bukett tulipaner til meg! Det var koselig <3 Små ting i hverdagen gir stor glede. I allefall denne helgen her, som har vært litt mer bekymringsfull enn helger burde være. Det har vært to store » ting» i familien, og jeg greier ofte tenke på meg migrene når ting blir vanskelige. Nå håper og tror jeg at alt ordner seg til det beste – men den ene bekymringen vil sitte i en god stund, uten at jeg kan utdype mer her. (Det gjelder heldigvis ikke sykdom da ) Det skal visst ikke være like lett alltid.
2
Vi har sovet lenge i dag. Det var godt, men blir jo vanskelig å sovne i kveld sikkert. Mia sover stortsett til over ti i helgene, men hun legger seg jo ganske seint også da.  Laget god frokost og har bare vært sofagris hittil i dag. Blir nok det utover dagen også. Mulig man tar seg en tur ut i snøværet, får se hva vi finner på.

I morgen er det tidligvakt på meg – så da er det full rulle fra tidlig på morgenen.. synes ukene er ekstra fine når jeg starter med tidlig. For da har jeg bare 1 seinvakt på hele uka:) Hehe. Har begynt å telle ned til vinterferien nå. Håper å ta meg de feriedagene jeg har tilovers fra i fjor så vi kommer oss til Lofoten en tur igjen. Bare en måned til nå..

:)

 

Legg inn en kommentar