Vårjakke + anna babbel

jakke

I år var det ingen tvil om hvilken vårjakke vi skulle gå for til Mia Christine. Og når den i tillegg var på salg nå i begynnelsen av januar, så slo vi til og bestilte denne Isbjørn of sweden Skalljakken til henne. Hun hadde en helt lik i rosa sist sesong – og denne gangen gikk vi for petrol. Fargen var kjempefin! Og hun likte den. Måtte ha størrelse 158/164 i den – men den er bittelitt stor,det er snøring nede og strikk i armene så det går bra. Her kjøpte vi den.

Utebukse kommer vi til å kjøpe fra polarn o pyret når de tar inn vårklærne. Helt svart og veldig god kvalitet på de buksene også:) 

Ellers så er jo halve januar gått allerede, og jeg henger nesten ikke med i svingene. Jobber 100 % igjen, og det går bare supert. Ingen hodepine på noen dager nå, enda det er en del støy på jobb når vi er mye inne alle sammen. Kulda har jo gjort at ungene får mindre utetid enn før – bare en liten time hver dag på de 2 åringene jeg jobber med. (Ren 2 års base med 15 barn) Nå er vi litt lei 15 minusgrader og ønsker oss litt mildere vær. 

Vi har nesten fått rydda bort hele jula nå, er bare ett og annet nips igjen.. og julelysene henger enda ute – og er på.. men det har naboene også, så da stresser vi ikke med det..hihi.. :) Vi har stortsett Emilie her i helgene og koser oss med småbarn i hus – men da går jo tiden også ekstra fort og bloggen blir lagt litt til side. Sånn får det bare være en stund tenker jeg. Mia er glad for å være tilbake på skolen igjen etter lang juleferie og har det helt supert. Litt lei av kulda og liker ikke å bevege seg utendørs for tiden men sånn er det jo hver gang det er iskaldt;) Hun er sommer og høst barn – som liker best de dagene hun slipper utebukse og votter! 

Det går egentlig fint med meg og høreapparatene også, begynner å venne meg til å ta de på hver dag og de hjelper meg veldig på jobb i allefall. Ungene er veldig nyskjerrige på hva dette er, særlig om jeg har håret i hestehale og det vises.. ;) Litt sløv med å ta de på i helgene da, men det blir vel bedre det og etterhvert.

Nå er det kveld og leggetid på Mia, men hun er jo som Albert Åberg og skal bare ett eller anna hele tiden, så ting tar tid her i hus.. :) Men snart er hun i seng og da skal jeg benke meg forran tven og se om det er noe å se på der.. 

Ha en god kveld!

Legg inn en kommentar