Romjul

romjul

Dagene mellom julaften og nyttårsaften går alltid så fort, så det har ikke blitt tid til noe særlig annet enn å være sammen med familien. Men det er jo også det viktigste, så da får bare skrivinga her inne komme når det er tid til det.

Vi har hatt Ems her hele romjulen, så det er nok å henge fingrene i – hun er nemlig høyt og lavt – men alltid så blid og fornøyd. Juletrepynten har kommet opp til midten av treet og pyntefatet på bordet er pakket bort, men hva gjør vel det når vi er så heldige å få passe sjarmtrollet;)

Vi har vært på familiemiddager og koset oss masse, spist masse deilig mat og kaker, og nå begynner vi å glede oss til hverdagsmat igjen. Blir så lei av det søte – for godterier har vi fått nok av til jul – og er det i skapene,ja da har i allefall ikke jeg viljestyrke til å la være å smake litt ;)

I dag har vi vært på et kjøpesenter for å bytte ett sett ullundertøy som Mia fikk til jul. Hun fikk i størrelse 10 år, og det var altfor lite. Vi byttet det til størrelse 14 år! Hun liker ikke at det strammer, og så er det jo greit at det er litt for stort også, for hun vokser som ugress og er snart like høy som meg!  

romjul1Her er hun i midten, og har kusinene Ronja og Tindra på hver sin side. De prøvde ut 5d kino i dag, og de syntes det var veldig gøy. Alle skravlet som en foss når de kom ut igjen – så dette er nok noe de har lyst til å gjøre flere ganger.
romjul2Superfornøyd!

Mia hadde fått gavekort fra gudfaren sin til jul, og hun fikk lov til å kjøpe hva hun ville for den.. Hun brukte litt over halvparten på denne «lille» bamsen her:romjul3Typisk Mia, hun elsker kosedyr. 

Nyttårsaften feirer vi hos min pappa, det skal bli koselig. Jeg skal lage en sånn årskavalkade etter hvert, må bare få redigert litt bilder. Blir ganske mange når man skal oppsummere ett helt år. 

Blogges!

Legg inn en kommentar