Julestemning

julekulerNå har vi pynta juletreet og her er ett ørlite glimt av det. I år var det Mia som pynta det meste – og Emilie som plukka julekulene ned igjen :) Akkurat sånn det skal være. 

julelysDet siste lyset er tent, og her er vi stortsett klar til jul. Alle julegavene er handlet inn, og de fleste er levert også. Nå er det bare litt godis til julestrømpene, og noe frukt,melk og brød som skal handles inn. Er deilig å være ferdig og bare nyte resten av dagene fremover. Jeg og Mia har juleferie. Malin jobber deltid disse dagene (hun har fri fra skolen) og gubben jobber i allefall i morgen enda. 

I helga har Emilie vært hos oss, og jeg har hatt bursdag. Vi bakte muffins og brownies og hadde svigerfamilien på besøk. Jeg fikk masse fine gaver – b.la mummikrus og skåler, lucie kaas skål, gul bodumkopp, hårføner og ullundertøy. Super fornøyd:) Er ikke så verst å bli 38 tross alt:)

Nå er oppvaskmaskinen ferdig, og jeg har en maskin klær som skal henges opp, så her må jeg opp fra stolen og begynne å rydde litt unna. Ha en fin dag alle sammen.

Legg inn en kommentar