Ønskeliste – del 2

miaonske2Har snakket litt med Mia om hva hun ønsker seg til jul i år. Lego står fortsatt øverst på lista, både legofriends og lego elves. Spør oss om du lurer på hvilken hun har:) Hun ønsker også en kopp med M på, og kjøkkeninnredning/baderom med dusj og badekar til lundby huset sitt.

miaonske3Her er noen andre ønsker. Disse bamsene med store øyne :) Hun har ingen av de som er avbildet her. Monsterhigh boo york dukker – særlig de tre som står tett sammen. Monopol og andre spill.
miaonske1Klær i str 146/152. (Gjerne 152 om det ikke er delt størrelse) Luen er fra H&M, den turkis/gråstripete kjolen og baggybuksen er fra Lindex, resten er fra favorittbutikken vår Polarn o Pyret.  Ullundertøy er også flott, votter/hansker, sokker (33/36) Kan jo også nevne ute klær selv om det ikke er på bildet her. Fleece, boblejakke/bukse o.l 

Ellers – ting til rommet, slik som saccosekk, pynt, bøker – leksikon, alt om hunder,katter, faktabøker. Ny seng trenger hun også, men det får komme etterhvert ;) Hun liker sminke men tåler bare vanlig sminke (ikke slikt som selges for barn)  

PS! Hun tåler ikke parfyme/parfymerte dusjprodukter. Og hun har ikke hull i ørene.

Legg inn en kommentar