Tenk så heldige vi er..

emsi2..Som har denne søte skatten i vårt liv. Emilie, vårt barnebarn som snart blir 1 år.

Turbo Emilie. Full fart hele dagen. Krabbe,klatre, opp å stå, små ustø skritt. Lek og latter, kos og klem, smil og ablegøyer, babling, klappe i hender, strekke hender, se og der, med og den, takk og andre små ord kommer hver dag. Lese ei side i ei bok før det er full fart videre for å utforske noe nytt. Riste på hodet når du rører ting du vet ikke er lov. Full fart til trappa, klatre opp og ned med litt hjelp. Inn på tante Mia sitt rom og røre, peke og se. Inn på badet og klatre i full fart oppi badestampen med klærne på. Liker å bade,liker å leke med vann. Plaske, hoppe, søle.  Tenk så heldige vi er som får lov til å passe deg og være del av din hverdag. Å for en lykke. Lille tøvsjura våres <3

emsi1

1 kommentar til “Tenk så heldige vi er..

Legg inn en kommentar