Høst i Henningsvær

0Vi var i Lofoten når det var høstferie og da måtte vi en tur innom Henningsvær, som ikke bare er magisk om sommeren – men like flott på høsten. I sol og regn og vind – typisk nordnorsk høstvær! Selv om det var lite folk i gatene, (På sommeren myldrer det av mennesker) er plassen utrolig vakker!

Jeg lar bildene tale for seg selv:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vi måtte selvsagt innom Lysstøperiet som også er en kafe, for å drikke en kopp kaffe. Mia fikk brus og brownies. Kjempeflott plass – selv om vi ikke kunne bli altfor lenge der,siden lukta av stearinlys er ganske sterk – og når man er var for lukter og lett får migrene, så holdt det med den ene kaffekoppen.. Litt synd at man skal reagere sånn på lukter, for kafeen er virkelig flott:)

12 13 14

Mia sa at hun hadde lyst å flytte til Henningsvær, og da vi kjørte forbi ett hus som var til salgs, så foreslo hun at vi kunne kjøpe det. :)  Det er fristende – men så var det alt det der med jobb og sånn.. Men å reise innom der hver gang vi er i Lofoten – så absolutt, det er verdt besøket :)

Har du vært i Henningsvær?

Legg inn en kommentar