Nydelig høstdag

a

I dag har vi vært å gått tur ved Rundvannet/Langvannet, og vi har hatt nok en nydelig høstdag her nord. Vi nyter det fine været og håper det varer og varer..

b c

Ronja overnattet hos oss fra fredag til lørdag, og Mia overnattet hos dem fra lørdag til søndag:) Her mater de endene, og synes det er moro fordet om de begynner å bli store disse jentene :) Mia er jo 9 år, som dere vet og Ronja er 11.

d e fEmilie har også vært hos oss hele helga, så hun var med på tur. Hun syntes endene var veldig spennende og hun hoiet og ropte til dem samtidig som hun veivet med armene :) Her sitter hun imidlertid i ro i vogna, rett før hun skulle sove en dupp:)

Det har vært en flott helg hos oss, håper det har vært fint hos dere også:)

1 kommentar til “Nydelig høstdag

Legg inn en kommentar