Anbefaling -Polarn o Pyret

1

Først må jeg si at dette innlegget ikke på noen måte er sponset – det er skrevet ut fra mine erfaringer, og som ett tips til andre foreldre. Jeg kan nemlig skryte masse av tightsene som Polarn o Pyret fører til større barn (122 – 152) Min 9 åring er lang, og tynn. Hun må ha str 146/152 i disse tightsene. Det geniale er jo strikken i livet – som kan strammes inn og bli akkurat slik hun vil ha det! Erfraringer fra andre merker er at når tights/bukser kommer opp i større størrelser så blir de altfor vide. Disse koster 179 kr for ett par, mot 99 hos foreksempel h&m. Men, kvaliteten du får er tusen ganger bedre – fargen holder seg i vask etter vask og det samme med fasongen. Mia har hatt noen av sine tights siden i fjor, og det vises ikke en gang at de er ett år gamle! Og tro meg, de er brukt mye! Vi testet noen tightser fra andre butikker i sommer – fra name it ble det hull i tightsene etter ett par gangers bruk, fra h&m ble fargen dårligere og det ble raskt kneplasser og de krympet i vask.. Så aldri mer! Vi sverger til kvalitet!  Jeg har fylt opp med høstens farger på tightsene til Mia :)

Ellers så står høst og vinter for tur og jeg har laget en ønskeliste for vinteren!
2 3

Jeg har bare en bitteliten ting jeg synes er dumt – og det er at støvlene stopper på str 34, og at den gule skalljakken (ikke den på bildet jeg la ut) bare går opp til str 128. Jeg elsker gult, og ønsker at det kom på flere klær til store barn også!

Legg inn en kommentar