Sommerferie – del 1

3Jeg må dele opp sommerferiebildene mine i mange innlegg i år også :) Dere har jo sikkert sett noen av plassene og motivene før, men minnene er nye for oss hvert år så derfor velger jeg å vise bilder av disse likevel. Sommer for oss er Lofoten. Vi trenger ikke reise mer enn 5,5 time i bil for å komme til vårt paradis, og vi gleder oss like mye hver gang vi reiser nedover. På landet, med en liten butikk/kafe – og noen hundre mennesker i samme bygd. Stillhet, fuglekvitter, bølgeskvulp, familie, samhold, natur.. Kan det bli bedre? 4 uker på samme rom som barna, og i lag med masse familie i ett lite hus.  De treffer slekt som de kun ser hver sommer..Minner barna kan ta med seg videre – og huske når de blir voksne og får egne familier.
1211Kreativiteten blomstret og vi perlet lokk til å ha på glassene :)

76Har jeg sagt at jentungen elsker å plukke blomster?

54I år hadde vi med oss syklene nedover. Kjekt å sykle på veier med lite trafikk..

29Mia er glad i å lytte til naturen, hun kan sitte å høre på måkene og bølgene – og hun setter pris på det. Hun liker stillheten og at det ikke er stress rundt henne. Hun liker å lære om fugler og fisk, og er generelt glad i å være ute i naturen..10

Været var som en typisk nordnorsk sommer egentlig. Mest 13-14 grader, men også ett par dager med 20 og noen dager med 10 grader. Ikke mye å skryte av, men vi er jo vant til å ha en ustabil værtype hos oss ;) Så lenge det ikke regner er det jo egentlig greit.. Fordelen var at det ikke var innsekter å se.. (Minnes med gru fjorårets kleggsommer.. )

Det kommer flere bilder etterhvert, så følg med :)

 

 

Legg inn en kommentar