Buzzador – Compeed gnagsårplaster

compeed

Jeg fikk tilbud om ny Buzzador kampanje her for litt siden, og denne valgte jeg å takke ja til. 
Jeg deltar i en kampanje for COMPEED gnagsårplaster. Nå har det gått en stund og jeg har fått en del tilbakemeldinger på produktet.

Min mening om produktet:
Jeg synes plasterboksen er i en fin størrelse, og den er lett å plukke med seg når man skal på tur. Plasteret løsner lett i limingen, men på korte turer så sitter den fint, særlig hvis du har en sokk utpå, istedetfor å gå barbeint i skoene. Helt greit plaster, kommer nok til å kjøpe det selv også dersom jeg trenger mer. 

Her er hva andre jeg buzzet til har sagt:

«Bästa plåstret som finns när man har skoskav»

«Synes at limet på plastrene satt dårlig, da de løsnet rundt kantene etter å ha hatt de på en kort stund. Limet på midten satt derimot veldig godt. I kontakt med vann ble de «gelé-aktig» rundt kantene. Vanskelig å fjerne, da de satt godt på midten.
Godt polstret slik at man ikke får vondt på selve gnagsåret. Ellers ingen ubehag av å ha de på.»

«Limet løsner og barna synes ikke plastrene satt godt nok på»

Har du prøvd denne?
Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har rekruttert deg som buzzador.

1 kommentar til “Buzzador – Compeed gnagsårplaster

  1. Jordbærveien

    Slike er fast inventar i bunadslommen min, for jeg får ALLTID gnagsår av bunadskoene (burde vel bytta ut skoa, men billigere med gnagsårplaster :p)

    Svar

Legg inn en kommentar