Feriemodus – snart..

30Søndag i dag – og nå er det bare ei uke igjen å jobbe før vi også tar ferie for i år. Eller jeg har fire dager igjen, fordi jeg har avspasseringsdag i morgen:) Måtte bruke opp disse timene før man tar ferie – og når jeg da har brukt opp 7,5 time på en dag så gjentår det 5 timer som enda må tas før fredag;)
Det er forsåvidt lite barn på basen nå før sommeren og vi er sammenslått med en annen base. Så det er nok muligheter for å få tatt ut disse timene også:) 

Mia er fortsatt på sfo på dagen, ellers ville det blitt lange dager alene hjemme. Hun kommer til å være der neste uke også, men har jo da fri sammen med meg på mandag, og så ville hun at vi skulle spørre tante Camilla om hun kunne være hos dem en av dagene. Er ikke så mange store barn igjen på sfo nå, har kun vært en fire fem fra klassen hennes. 

Vi har passet Emilie i helga, og det har vært koselig. Hun er aktiv og i en alder av 7 mnd så krabber hun, hun sitter og hun reiser seg opp etter møbler/ting. Nå har hun også fått enkelte ord, som se og der – og jeg tør påstå hun bruker dem bevisst også. Peker og sier de foreksempel. Hun er jo ei solstråle den jenta, og vi synes det er stas å ha henne her så ofte.
31

Mia besøkte Victoria i går, og så ble Victoria med oss hjem for å overnatte. Jentene koser seg masse sammen – og det er godt de har bevart vennskapet helt siden barnehagen selv om de går på forskjellige skoler og bor ett godt stykke fra hverandre. I går var også Andrea hos Victoria, og det var lenge siden Mia hadde sett henne – så det var ekstra moro :) Andrea gikk også i barnehagen i lag med Mia. Disse tre gikk på samme base i fire år og hadde stor glede av hverandre i barnehagen – og også nå etter at de er ferdige med 3 trinn på skolen!

Nå er det bare kos på programmet resten av dagen – ingen planer eller stress. Selv om det regner så tenkte jeg at gubben skulle fyre i gang grillen senere – er jo så godt med grillmat!

Har dere tatt ferie enda? 

Legg inn en kommentar