Likenshare – sauser fra Knorr

likensharesausKom jo på at jeg hadde glemt å fortelle om sausene jeg fikk tilsendt fra Likenshare for lenge siden.. Jeg fikk 3 poser, en med fiskesaus, en carbonara og en fløtesaus!Som dere ser på bildet så synes Emilie at det var morsomt å utforske sausposene før vi prøvde dem;) Jeg synes stortsett alle sauser er gode, men her var det carbonaraen som fikk tommel opp hos de fleste! Kjøper ofte den i butikken, sammen med fløtesaus. Fiskesaus bruker vi ikke noe særlig uansett, da jeg liker fisk best med remulade eller rømme til;)

Vil du og teste produkter gjennom Likenshare? 
Da kan du gå innom Likenshare og om du trykker på lenken under så kommer det med at det er jeg som har vervet deg!
https://www.likenshare.no/user/register?ref=26461
Skjekk det ut, jeg fikk tilbud om å teste produktet bare dager etter at jeg meldte meg inn:)
De har også facebookside, og den finner du HER!

 

Legg inn en kommentar