Første sommerdag

1I dag har vi hatt det jeg vil kalle for årets første sommerdag. Det har vært 17 grader i skyggen, og varmt nok til at ungene har hatt på seg sommerklær!

2Mia har vært ute hele ettermiddagen, hun kom bare hjem for å skifte til lettere klær, og så dro hun ut igjen. Ungene koser seg nå, og de er flere som er sammen etter skoletid.  juni2015Emilie har lært seg å krabbe, og hun har vært ute på verandaen vår. Herlig å kunne bevege seg rundt uten å bli hindret av tykke uteklær.. Catharina & co er hos oss noen dager nå, så derfor kan det komme en del babyspam både på bloggen og instagram:) 

Ellers ble det grilling i dag, og nå er vi alle gode og mette. De to minste sover og jeg tror ikke det er så lenge til jeg heller tar kvelden..

Har dere hatt fint vær i dag?

2 kommentarer til “Første sommerdag

Legg inn en kommentar