Hurra for 17 mai

50

Det er alltid spennende å se hvordan været blir på 17 mai, og i år fikk vi en feiring med sol og fint vær. Ikke så veldig varmt, men nok til at man ikke trengte jakker på :) Her kommer barnetoget der vi bor, med flaggborgen først..

Her kommer klassen til Mia Christine. Har sladdet ansiktene til barna i klassen.. 51 52 Mia går forbi..
55Etter toget var det kafe, og hva er vel 17 mai uten sukkerspinn? 56

Gassballong må man få – selv om man er 9 år!57 58 60

Etterpå gikk vi hjem og koste oss i finværet – mens vi venta på at mine to søstre med familier skulle komme å grille. 13 stykker tilsammen – kjempekoselig! Så hadde samboern til Beate vunnet marsipankake på lotteri, så jammen ble det dessert også! Herlig!! Vi er stappmette, og trette – men veldig fornøyd med årets 17 mai feiring!61 62

Har du hatt en fin dag?

2 kommentarer til “Hurra for 17 mai

 1. lillebølla Innleggsforfatter

  De blå bunadene er så fine – Mia sin er lagt opp, så kan legge ned til neste år – om hun ikke vokser enda mer :P La den ned til barnedåpen til Emilie i februar, og må visse legge enda mer ned.. (svigermor sydde to sømmer for å kunne legge den opp da den var altfor stor i fjor..)

  Strikket bunad er så fint :)

  Svar
 2. Jordbærveien

  Heldige dere var med været!
  Jeg sto opp til masse snapper og bilder fra et sunnmøre med skyfri himmel, men måtte traske i trønderpøsregn i toget :p

  Mia og lillemor har samme bunad, i år var det siste gang hun brukte den, desverre, jeg syns de er så nydelig!!

  Lurer på å strikke en til neste år :)

  Svar

Legg inn en kommentar