Langhelg i Lofoten

1

Vi har vært en langhelg i Lofoten, dro 29 april og kom hjem 3 mai. Kjempefint der nede nå, og vi var heldige og hadde sol hver dag. Våren hadde kommet, som dere ser – og blomstrene var så vakre der de sto og solte seg :)

Denne gangen var svigermor med oss, og det var veldig kjekt. Mia koser seg alltid når vi er der – hun elsker å være ute i naturen. Hun satt i fjæra og så på fiskebåten som kom inn til kaia og sa som sant var -» mamma høre du, vi kan faktisk høre naturen sine egne lyda! Bølgeskvulp, måseskrik og til og med froskan som kvekke. E ikke det helt magisk? » Joda, visst er det magisk. Helt fantastisk er det – å bare kunne gå rett ut og være i naturen..

2 3 4 5 6Obligatorisk is og kaffe på butikk kafeen:)
7 8 9 10 11 12 13Mia er like glad i å ta bilder som meg – og her tar hun utsiktsbilde på sin egen mobil..
14See, det lille grantreet sier Mia.
15Ei gigantisk maurtue i skogen. Det var flere like store tuer der. Herlig… eller ikke :P

Vi feiret Mia sin 9 års dag med svolværtur. Der ble det is og milkshake på kafe. Etter bursdagsbarnets ønske. Til Mia sin store glede traff hun også på Pia, som går i klassen her hjemme. Hun hadde også tatt langhelg i Lofoten, og besøkte sin familie der. Jentene gikk sammen på senteret og samlet russekort – mens vi satt på kafe og ventet;) Må få lov å utforske litt alene også når de er så store. Når vi kom tilbake til Digermulen hadde svigermor bakt sjokoladekake. Mia var veldig fornøyd med dagen sin! 

Ble ett litt langt innlegg dette,så skal vise dere naturbilder i ett annet innlegg senere;)

 

4 kommentarer til “Langhelg i Lofoten

  1. thile

    Fantastiske bilder…igjen <3
    Mia er meget fotogen.
    Jeg har noen naboer som skal 14 dager til Lofoten til sommeren :-)

    Svar

Legg inn en kommentar