Bursdagsforberedelser

muffinsI dag har tenåringen (Malin) bakt muffins som en helt altså – og det uten toromix slik som jeg pleier å bruke :P Hun hadde fått en oppskriftsbok til jul, så i dag slo hun til og bakte 50 Nonstop cupcakes og Appelsin/sjokolade cupcakes til lillesøsterens bursdagsfeiring i morgen.
Frostingen er med hvit sjokolade.. Nammis! Vi måtte prøvesmake – og de var kjempegode! I tillegg har hun bakt sjokoladekake. Ett ekstra pluss var at hun ryddet og vasket kjøkkenet etterpå. Det er så flott å ha god hjelp når man føler at tiden ikke helt strekker til:) Nå baker gubben oreokake, og jeg burde gjort alt annet enn å sitte her :P Men muffinsen ble så fin, og Malin har vært til så god hjelp at jeg følte for å skryte litt ekstra av henne i dag!

Det er ventet 26 !!! barn i morgen, så det blir vel ei livat feiring. har ei som gleder seg så masse at hun knapt hadde tid til å legge seg nå i kveld:)

Pleier barna å hjelpe til med baking og sånn hos dere?

Legg inn en kommentar