Bursdagshelg m.m

33Denne helga er det bursdagshelg – og det er veldig koselig. I dag har vi vært å feiret vår guddatter Rakel, som fyller 1 år til uka. Utrolig hvor fort dette året har gått, er jo ikke lenge siden vi var i kirka og hun ble døpt.. :) Ble kaffe,kaker og is, og Mia fikk lekt med Rakel sin søster og noen andre barn, og syntes det var en fin bursdag hun også.
I morgen er det nevøen min David vi skal feire. Han blir 6 år, og er skolegutt til høsten. Så når det selskapet er ferdig er det rett hjem og ordne klart alt til Mia sin bursdagsfeiring som er på mandag. Jeg jobber tidlig mandagen, og har to timer fra jeg er ferdig på jobb til bursdagen starter. Hektisk – men tror det blir bra likevel! Mia gleder seg masse :)

Nå sitter jeg å venter på at gubben skal komme hjem. Han er å henter Emilie som skal komme på overnatting hos oss. Litt sent, men når man er baby så gjør det ikke så veldig mye hva klokken er – hun sover jo litt nå og da enda.. :) Mia har sovnet, og det er stille og rolig her. Skal sette meg å lese litt og bare slappe av resten av kvelden.. Emilie er en rolig baby, så det er ikke noe stress med å passe henne, det er bare koselig <3 Er så glad for at vi får lov å låne henne i blant. Jeg leste en artikkel der det sto at dagens besteforeldre er så lite engasjert i barnebarna sine, da de har sine egne jobber og interesser og ikke har tid eller ork til å være sammen med sine barnebarn. Vi koser oss så masse med Emilie at vi hjelper mer enn gjerne til der det trengs. Selv om vi jobber så er det jo tid til å ha henne her på ettermiddager og i helger. Vi tar oss tid fordi vi får så uendelig mye tilbake for å passe henne. Den gleden hun utstråler når hun ser oss er mer enn nok – det er den beste følelsen i verden når du møter ett tannløst smil og armer som rekker seg mot deg  <3 Vi inviterer gjerne hele familien på middag, og vi synes det er trivelig å være sammen med dem. Det er jo det familie handler om. Å ha tid, og være sammen.

Ha en fin lørdagskveld.

 

6 kommentarer til “Bursdagshelg m.m

Legg inn en kommentar