Må ha – fra Polarn o Pyret

pop1Endelig er det noen som har skjønt det med klær til større barn! Har lenge etterlyst gode,bevegelige og praktiske klær til barn i skolealder – og årets sommerkolleksjon fra Polarn o Pyret skuffer virkelig ikke! Se så mye fint – og i våre favorittfarger <3
Både jeg og min snart 9 (!!) åring syntes dette var midt i blinken – og havner dermed på ønskelista til 9 års dagen i mai! Størrelse 146 må hun ha, dersom du ønsker å gi henne klær:) Vi har alltid vært fornøyd med dette merket, både med uteklær og inneklær. Har likevel savnet noe for de litt større barna, og i år har de truffet blink hos meg!
pop2 pop3 pop4 pop5Innlegget er på ingen måte sponset eller noe slikt – men jeg har funnet min favoritt blandt barneklær  og da skryter jeg gjerne av dem slik at du også kan sjekke ut klærne derfra!

7 kommentarer til “Må ha – fra Polarn o Pyret

  1. thinki.se

    Så fint du har det her inne nå. Liker PoP veldig godt jeg og.
    Kjöpte for ikke så lenge siden en morgenkåpe/badekåpe til Elliot der. Toppen!

    God påske til dere. Klem fra meg.

    Svar

Legg inn en kommentar