Må ha – fra Polarn o Pyret

pop1Endelig er det noen som har skjønt det med klær til større barn! Har lenge etterlyst gode,bevegelige og praktiske klær til barn i skolealder – og årets sommerkolleksjon fra Polarn o Pyret skuffer virkelig ikke! Se så mye fint – og i våre favorittfarger <3
Både jeg og min snart 9 (!!) åring syntes dette var midt i blinken – og havner dermed på ønskelista til 9 års dagen i mai! Størrelse 146 må hun ha, dersom du ønsker å gi henne klær:) Vi har alltid vært fornøyd med dette merket, både med uteklær og inneklær. Har likevel savnet noe for de litt større barna, og i år har de truffet blink hos meg!
pop2 pop3 pop4 pop5Innlegget er på ingen måte sponset eller noe slikt – men jeg har funnet min favoritt blandt barneklær  og da skryter jeg gjerne av dem slik at du også kan sjekke ut klærne derfra!

Legg inn en kommentar

  1. Så fint du har det her inne nå. Liker PoP veldig godt jeg og.
    Kjöpte for ikke så lenge siden en morgenkåpe/badekåpe til Elliot der. Toppen!

    God påske til dere. Klem fra meg.