Summer Lane

meandi

I dag slipper me&i en sporty og sommerlig minikolleksjon til de voksne.

Trenger du nye klær til vår og sommer så anbefaler jeg deg til å ta en titt på disse flotte plaggene fra me&i. Dette er en limited edition så du bør ikke vente så lenge med å sikre deg dissse plaggene dersom du ønsker å ha dem i sommergarderoben din.

Jeg elsker gult – så dette er midt i blinken for meg i allefall:)

«Den sporty looken og striper er det som gjelder i sommer. I den nye kolleksjonen, Summer Lane, finner du derfor mye av nettopp det. En klassisk kombinasjon i hvitt og svart og en sporty kjole i gråmelert med smale striper i sitrongult. WOW-plaggene er buksa og singleten i slangemønster. Fine hver for seg, men superkuule sammen!»
Her kan du se hele kolleksjonen.

Synes du dette passet inn i din garderobe?

Skrevet i samarbeid med www.meandi.no

 

Legg inn en kommentar