Åpen dag

20På lørdag var det åpen dag på skolen der Mia Christine er elev. Denne dagen er obligatorisk så alle elevene må møte opp der mellom 10 – 14.00. Familien var også invitert med og skulle delta på aktivitetene i lag med elevene.

Elevene på 3 trinn skulle ha en liten forestilling for oss først, der alle skulle lese ett dikt hver, som de selv hadde skrevet. De hadde pugget og lært diktene utenat. Mia skulle starte forestillingen med å lese sitt dikt aller først. Hun var nok litt nervøs, men mest spent. Det gikk helt supert og hun greide det med glans.
18

Så sang de tre sanger som de hadde øvd på, og i den siste sangen var det innslag av fotball,turn, dansing og hoppetau. De var utrolig flinke alle sammen.

Alle barna skulle lage seg egen turbok, og så fikk alle hver sin «pølsepinne» som de skulle merke med navnet sitt,slik at alle hadde en egen til alle turdagene fremover..
21Etterpå var det aktivitetsløype med forskjellige oppgaver, og denne var da ute i skolegården. Det var pissregn og ganske så heslig vær ute, men alle storkoste seg og gjennomførte løypa med godt humør. Så var det kafe og grilling, og loddsalg. Høydepunktet var likevel at ei på sfo hadde med seg hesten sin, og alle barna fikk lov å sitte i hestevogna. dette var gratis for ungene og var nok det mest populære innslaget den dagen..
17 22

Mia var i kjempegodt humør, og hadde det veldig trivelig selv om det  var lørdagsskole. I tillegg til meg og pappaen var også farmoren til Mia der og siden vi passet Emilie i helga så hun var jo selvsagt med hun også, noe lilletante satte stor pris på. Morsomt å vise henne frem sikkert ;)
19Blid som ei sol, det var hun hele helgen:) 

Har dere åpen dag på deres skole?

3 kommentarer til “Åpen dag

Legg inn en kommentar