På forsiden i avisa..

13I går hadde vi besøk av avisen, for de ønsket å snakke med oss etter å ha sett mitt generasjonsbilde på instagram. Det er jo ikke så vanlig å ha tippoldeforeldre i dag, så da de oppdaget at i vår familie så har Emilie faktisk 3 tippoldeforeldre i livet, tok de kontakt for å lage en artikkel i avisa. Hadde jo ikke regnet med å få både forsiden og en dobbeltside inni avisa da..
De snakket om det meste, og artikkelen ble helt ok. Skal legge ved link når den kommer på nett, for den skulle trykkes både på nettet og i papirutgaven. Jeg heter Lillebolla på instagram, og der kan du blandt annet se generasjonsbildet mitt.

Jeg passet Emilie noen timer i går, etter intervjuet. Vi tok oss en lang trilletur i nydelig sol. Gjorde godt for kropp og sjel å komme seg ut og få rørt litt på seg igjen. Har ikke blitt så mye av den slags nå når jeg har gått sykemeldt, så frisk luft i nesen gjorde godt.
14 15 16Senere på dagen var det bursdagsselskap for Tindra, som ble 8 år. Hun feiret på Vitensenteret og det var moro for både liten og stor. Lurt å feire der egentlig, barna får være kreative og prøve mange nye ting:) Mia elsket å lage eget slim, og hun kunne godt tenkt seg å feire 9 års dagen der. Får se hva det blir til når dagen nærmer seg litt mer..

Nå har jeg nettopp satt en brøddeig, og vaskemaskina er i gang. Etter litt husarbeid er det helg her i huset også. Alltid herlig med fredager;) Helga suser nok avsted som den pleier, og på mandage  er jeg tilbake i full jobb igjen. Gleder meg:)

Ha ei god helg!

4 kommentarer til “På forsiden i avisa..

  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, den ligger på abbonementsdelen på itromso.no enda, men håper den snart blir flyttet så alle kan lese uten å betale noe for det..

   Svar
 1. annjelieAnneli

  Skal bli spennende å lese om deg, din datter og barnebarn i avisen , når det kommer ut på nettet . Jeg har akkurat som du startet vaskemaskin og en brøddeig å gjære :) Tenkte bake crumpets . Ønsker deg en fin helg . klem

  Svar

Legg inn en kommentar