Mot lysere tider..

4I går gikk jeg tur med min søster. Vi gikk ca 6 km, og det ble en flott tur i nydelig vintervær. Begynner å bli lysere ute nå, og om ikke så altfor lenge kan man se SOLA også. Det er så deilig å tenke på at våren snart er her, at mørketiden er over og at dagene blir lengere. man får mer energi og mye gladere enn i de mørke månedene her nord. Selv om mørketiden har en egen sjarm, er det godt når sola kommer tilbake..
5Fine lilla tulipaner som pynter opp i stua..

Fredagen var jeg hjemme fra jobb med en pjusk åtteåring. Ble tre hjemmedager på henne forrige uke. Satser på at hun er helt frisk nå, så det blir skole fra i morgen igjen. Jeg starter uka med jobb fra 8 – 15.30. Synes det er litt vanskelig å komme inn i vaktsystemet på den nye basen siden det er ett 4-vaktsystem istedet for 3 vaktsystem som jeg er vant til. Så jeg tar bilder av baseboka med vaktene hver uke sånn at jeg ikke misser noen vakter:P Klarer nemlig ikke å regne meg frem til noe der enda.. (Før var det tidlig,mellom,sein,tidlig,mellom,sein… ) Jaja,kommer nok inni det etterhvert..

6Ellers så har vi hatt besøk av denne frøkna, her sover hun trygt i morfars armer – og holder seg godt fast så hun slipper å bli flyttet over i vogna for å sove..haha.. lov å skjemme henne litt bort når hun er her :) Nå er det ikke lenge til barnedåpen så det går en del i dåpsforberedelser der i gården. Er moro å få være med på å planlegge og sånn, det setter vi stor pris på.   Er så glad for at den lille familien endelig har fått leilighet så de slipper å bo på en hybel. De blir å flytte litt nærmere oss enn der de bor nå også, så da kan man sees enda oftere. Det liker vi.

I dag blir det nok en sløvedag. Sitter enda i pysjen.. gubben sover. Malin sover og Mia ser på tv. Akkurat slik en søndag skal være.  

Hvordan er din søndag?

Legg inn en kommentar