Bare babbel

3
Nå er det jammen meg snart helg igjen. Snakk om at dagene bare flyr.. Men, de flyr mot varmere tider og SOOOL! Har alltid syntes Januar er en lang,kald og trasig måned så det er bare flott at den flyr forbi..
Formen min har vært så der hele denne uka også. Hodepine og vond skulder. Prøver å gjøre minst mulig av de tingene som gjør vondt verre, men tilslutt kan man jo ikke gjøre noen ting lenger. Dessuten så skal det visst ikke tilrettelegges på jobb lenger, så da er det bare å bite tennene sammen.. Eller som det sies fra «øverste hold» – finne seg en annen jobb..

I dag jobbet jeg bare halv dag siden Mia er i dårlig form. Feber og vondt i mage og hodet. Hun var hjemme i går også, men da var gubben hjemme med henne. Nå sitter hun å ser på film.. Håper det er noe som går fort over, men jeg vet jo at det er mange som har influensa for tiden og den sitter veldig hardt i og det tar lang tid å bli frisk igjen..

Jeg hadde egentlig tenkt å besøke pappa /mormor og annen familie i helga, men får se nå hvordan det blir med Mia. Muligens er det best å bare holde seg hjemme. Min mormor ble 82 år i går, og jeg ringte henne og gratulerte med dagen. Da sa hun at hun drømte enda om den hvetemelsgrøten vi lagde sist vi var der, og at hun håper vi kom på besøk snart igjen. Hun greier ikke lenger å lage mat fra bunnen av så da er slike ting viktige for henne, og hun synes denne typen grøt er så godt;)

Nå skal jeg drikke en kopp kaffe, og se på film i lag med Mia. Snakkes!

 

6 kommentarer til “Bare babbel

 1. Erna Marie

  Triveig å lese din blogg. Er også kommet meg hjem etter en liten tur på jobb for bare å pakke sammen og dra hjem. Har hatt legetime og ble sykemeldt med mulig senebetennelse i hofta, så no må eg ta livet med ro en stund for å se om det blir bedre. Har fått krykker for å ikke belaste foten så mye. Arbeidsplassen har krav på å tilrettelegge når det gjelder, men det blir nok ikke gjort for alle. Snakka også med mamma i i går og ho sa du hadde ringt :-) God bedring til oss begge to sier nå eg, og hils Mia å ønsk ho god bedring fra meg.

  Svar
 2. thile

  Kjære deg, så lei meg for du ikke er i form, Eva. Godbedringdklemmer til deg og Mia ♡♡
  Det er det verste jeg har hørt, bare kutte jobben, skaffe ny, om man ikke har helse til løft og mye bæring

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja er mye rart jeg ikke kan skrive om her, men man føler seg ikke mye verdt når ting blir sagt på den måten som det har blitt gjort. Takk for klemmene:)

   Svar

Legg inn en kommentar