Uka som har gått..

1Endelig lørdag og endelig helg! Her har vi jobbet/vært på skolen ei uke nå etter lang juleferie, og det har ikke vært tid til så mye annet enn å hente seg inn i rutinene igjen. Rart det der, hvor sliten man er den første uka når man går tilbake til jobbmodus igjen..

Det har vært en litt rar uke for meg også, for jeg har nå byttet base i barnehagen. Jeg hadde jobbet på samme 3 – 6 års base i flere år, før de nå fant ut at de skulle bytte ut voksne på nettopp den basen. Da ble jeg flyttet til en 2 – 4 års base. Ingen har blitt fire der enda, og det er mange som fortsatt er bare to år. Jeg merker godt forskjellen. Selv om det er 4 voksne og 17 barn så er de barna mye mindre enn de som var på den forrige basen. Der var vi 3 voksne og 20 barn. Jeg kjenner det i armene, jeg kjenner det i skuldrene og jeg har gått med migrene hver eneste dag denne uka. Selv om man har hjelpemidler, så skal barna ha ny bleie, opp i vogn, ut av vogn og de henger mer i armene enn de gjorde på storebarnsbasen. Jeg har jo vært lenge sykemeldt pga frossen skulder, og slike plager så jeg er spent å se hvordan det går fremover. Jeg er foreløpig ved godt mot, særlig når det går mot vår og ungene trenger mindre klær på seg ute.. Så vi får se da.. Det er ikke noe særlig å gå rundt med hodepine hver dag i allefall. Å måtte sove når man kommer hjem fra jobb når man helst skulle vært sammen med åtteåringen som også trenger mammaen sin. Håper den neste uken blir bedre i forhold til det. Satser på null migrene og gode dager..

Jeg kjenner også  at jeg er veldig skuffet, sur og lei over at det er lagt en planleggingsdag siste fredag i vinterferieuka også. Endelig har ungene som er på skolen ferie – og vi har ikke mulighet å ta ut en feriedag fordi vi har planlegging på jobb. Jeg skjønner ikke hvorfor de setter den i akkurat DEN uka! Er det samme i høstferien.. Vi som har skolebarn får altså ikke mulighet å reise bort en langhelg i disse feriene. Om man skal ha fri ellers, så må man jo be om fri fra skolen og det er jo ikke så enkelt å få.. Greit nok i en av disse feriene, men i begge..   Så får se da, om det kan løses på ett vis.. Skulle gjerne vært i Lofoten i vinterferien å sett til huset da.. Men men.. går ikke i den helga først i ferien heller, for akkurat da er det barnedåp for Emilie og det må vi være med på så klart. Skulle ønske den plandagen var på mandagen i stedet for fredagen!  *sukk*

I dag så er det ikke mye på programmet. Må handle litt mat og sånn, som vanlig i helgene. Skal på noen besøksrunder også, så da flyr nok dagene vi har fri!

Jeg lengter mot våren og lysere tider, til sola kommer tilbake og energien kommer for fullt. Til vi kan gå i joggesko og vårjakke -og til turer i skog og mark. 

Hvordan er det med dere? Lengter dere etter våren?

 

8 kommentarer til “Uka som har gått..

 1. thile

  Så ergelig da, Eva <3 Uff, liker ikke du skal ha så mye smerter.
  Nå går det mot varmere dager, og dagen er blitt 31 minutter lengre, siden vintersolverv, Eva :-)
  Deilig vel? Håper du slipper migrene og andre 'vonder' fremover.

  Trøsteklem.

  Svar
 2. Tove

  Vi savner deg på gammelbasen. Men vi ser deg jo når du er ute. Og vi kan jo stikke innom. Gleder meg til sola er tilbake, bare 2 uker igjen. Det er første del mål. Neste er vel påsken. Og så kommer det flere på rekke å rad. Dumt at du må slite med migrene igjen. Du som var ganske bra på sein høsten. Vi får krysse fingrene for at det er en overgang. Ha ei smertefri og våken helg. P.s. m skal ut å gå så er jeg klar. :)

  Svar
 3. Bea

  Kjedelig med migrene og vondt i kroppen. Skjønner veldig godt at det er merkelig å bytte base, noe jeg også gjorde samme tid i fjor. Håper du blir å trives der og at smertene forsvinner. Ikke kult!
  Planleggingsdagene ja.. Domt at de er lagt så knotete inn i hverdagen, ellers er de «tommel opp» med faglig påfyll :-)

  God helg, søster! ❤️

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Joda, æ sett pris på det faglige og sånn, men da sku man kunne fulgt det sånn at det ikke havna midt i en ferie for oss me skoleonga! Der e feilen! Sku fulgt skoleruta på de dagene! For e kun bhg som har plandag da, og ikke skolen..

   Svar

Legg inn en kommentar