Vår Julaften

julaften1Julaften i år startet klokka 10.15 på morgenen da Mia Christine kom og spurte om vi skulle stå opp. Hun sover gjerne lenge når vi har fri, julaften eller ikke ;)
Må bare komme med ett klokt sitat fra åtteåringen vår – «Det viktigste i jula e ikke alle gavan man får, det viktigste e å være i lag med familien sin «
julaften2
Den fineste julepynten er den jeg får fra barna. Her er noen som Mia har laget, og hengt på treet vårt.
julaften3Julestrømpe må man ha,så klart. Innholdet i denne var en sjokoladenisse, en pose krokodiller (godis) ett monsterhigh blad, og en pakke med playmo kattepuser. Hun ble så opptatt av playmoen at hun glemte av resten av julestrømpen – og åpnet den ikke igjen før 1.juledag ;)

julaften4Mange gaver under treet i år også, selv om vi bare var 3 som skulle åpne pakker i dag..
julaften5Til middag fikk vi gjester, vi hadde invitert svigerfar med samboer, og hennes to voksne barn på julemiddag. Gubben lagde nydelig pinnekjøtt, ribbe,kålrabistappe og poteter, sossiser og medisterkaker. Vi fikk riskrem med rødsaus til dessert og alle spiste seg gode og mette – og maten var nydelig! Mia hadde hjulpet til med borddekningen og fikk mye skryt for de fine navnelappene hun hadde laget.

Det ble kaffe og så måtte vi se siste episode av Månetoppen før vi skulle åpne gaver. Mia ville gjerne at farfar og Karin skulle åpne gaven fra henne før de dro hjem til sitt – og jeg så stoltheten i øynene hennes når de pakket opp kalenderen med bilder hun selv hadde tatt når vi var på hytta deres. Mia er flink å fange øyeblikkene og bildene var veldig fine:)

Så var det tid får vår gavehaug –  Mia hadde hele 32 pakker i år!
julaften6 julaften7 Her har hun fått en Monsterhigh hun har ønsket seg! Cleolei – og da blir man så her glad! I pakkene ellers fikk hun masse tegnesaker,lego friends, monsterhigh dukker,sengetøy,badekåpe,gavekort,godteri, litt klær og mye småting.
julaften14Ei som var strålende fornøyd og satte seg på gulvet for å leke…

Men så hadde vi gjemt en pakke helt til slutt.. Lar bildene tale for seg:
julaften8 julaften9 julaften10 julaften11 julaften12Det Mia hadde ønsket seg aller aller mest men som vi hadde sagt hun ikke kom til å få enda.. En helt egen mobiltelefon! Hun ble så ufattelig overrasket og glad! Egentlig hadde vi ikke tenkt å la henne få det enda, men vi fant ut at det var på tide nå.. 
julaften15Senere på kvelden fikk vi overnattingsbesøk av Emilie, Catharina og Aleksander. Det var veldig trivelig. Vi storkoser oss med baby på besøk, og nesten krangler om å få holde henne.. :P

Vi fikk også mye fint til jul. Fikk greengatekopper og mummikrus som jeg hadde ønsket meg, vi fikk julekaffe, sjokolade, mange engler og nisser,kasserolle,laken, gavekort og mye annet. Er veldig fornøyd.

Ble sen kveld på alle sammen – og vi var enige at vi har hatt en kjempefin julaften.

4 kommentarer til “Vår Julaften

Legg inn en kommentar