Søndag allerede

2
Bildet er tatt fredag mens jeg venta på at bussen skulle komme. Jeg hadde tidligvakt og var en snartur innom sentrum før jeg dro hjem..
Fredagen suste avsted,slik fredager ofte gjør. Ble taco til middag etter ungenes ønske. Begynner egentlig å bli litt lei taco, men jentene elsker det. Så var det idol, og i grunn leggetid etterpå..

Lørdag skulle Mia ha overnattingsgjest. Synnøve fra klassen skulle sove over, og hun hadde gledet seg i lang tid. Synnøve skulle komme etter klokken 16, så vi gjorde unna helgehandelen på formiddagen. Jeg måtte ha mere garn, siden jeg plutselig fikk en bestilling på en rosa sjiraff (giraff – eller hvordan man nå velger å skrive det)  Så måtte Mia ha nye cherrox, og etter at vi hadde handla mat og sykkelstativ så var det tid for å dra hjem og vente på besøket. Mia ventet og ventet..haha.. tiden går så sakte når man venter :)

Jentene fikk lage egen pizza til middag. Jeg laget skåler med forskjellige ting i – og de tok det de likte best. Så leget jeg en stor pizza med restene av alt etterpå:)
3 4 5I følge dem selv smakte maten himmelsk, og det var den beste dagen de hadde opplevd.. :)

Ble litt lørdagsgodis og lek før leggetid, de la seg kl 21 men lå å skravla til 23 før det ble stille. Gjorde ikke noe det da, de kosa seg og det er det viktigste. Hadde lovd dem å bake muffins også,men det rakk vi ikke i går – så det ble dagens oppgave. Sjokolademuffins, som ble kjempegode. De fikk skrape skålen med muffinsrøre etterpå, og så pynte muffinsen når den var ferdigstekt.
1Ble ganske bra det :) Synnøve ble hentet på formiddagen i dag, og Mia har lekt med geo mags, slike magneter som hun har arvet etter storesøstrene sine. Hun rakk ikke leke så lenge før det ringte på døra og da var hun klar for mere besøk. De fniser og ler på rommet nå, og det er så godt å høre:)

Gubben skifter vinterdekk på bilen og jeg har benket meg forran pcen for en liten stund. Håper å få oss en liten tur ut i finværet etterpå. Senhøsten har virkelig vært nydelig her nord.

I morgen har jeg sykemeldingsdag, jeg jobber 40 % frem til 21 oktober. Det vil si fem timer, tre dager i uken. Fungerer veldig bra foreløpig, så jeg tror jeg kommer til å jobbe litt mer enn det når sykemeldingsperioden går ut. Tror ikke det er lurt å hoppe rett i 100 % jobb, men komme sakte men sikkert tilbake. Skulderen har plagd meg en del i høst også, slik den gjør hver høst…

Slenger med ett bilde av sjiraffen Sofia til slutt – en likens jeg skal hekle på bestilling.
sofiasjiraff
Jeg vet dog ikke hva jeg skal ta for å hekle en slik, hva ville du gitt for en slik sjiraff?  Har surfet rundt og sett at prisene ligger på mellom 200 -350 kroner.. Men jeg er veldig usikker, er jo nybegynner i dette med hekling og er usikker på om det blir bra nok.. :P

Legg inn en kommentar