Roadtrip

roadtrip0Har jo lovd å vise bilder fra sommerferien vår – og nå har jeg redigert bildene fra da vi dro på tur til fantastiske Å i Lofoten. Har du aldri vært der? Da anbefales det på det varmeste. Skal prøve å gi deg ett lite bildebrev fra «verdens ende».. Mia Christine hadde eget kamera med, og hun knipset og knipset bilder. Her tok jeg bilde av henne, mens hun tar bilde av den flotte utsikten..
roadtrip00Mobilbilde, litt redigert – derav fargene:) Synes det ble flott likevel jeg:) Kosehunden Vega er med på bildene. Mia er veldig glad i kosedyr og spesielt i Vega.

Tror jeg lar bildene tale for seg selv:
roadtrip1roadtrip2 roadtrip3 roadtrip4 roadtrip5 roadtrip6 roadtrip7 roadtrip8 roadtrop2

På hjemtur stoppet vi innom Reine også:
roadtrip10 roadtrip11 roadtrip9Og så måtte vi bare stoppe for å knipse bilder av dette:
roadtrip14 roadtrip13 roadtrip12solnedgangVi brukte en hel dag på turen, tok oss god tid og stoppet mange plasser. Mia liker å kjøre bil, så det var helt topp selv om vi var sent hjemme. Solnedgangen er så vakker.. Lengter tilbake til sommer og til Lofoten.

Flott ikke sant?

Legg inn en kommentar