Giveaway – Vinn favorittplagg fra me&i

AVSLUTTET!
bannermeandi
I samarbeid med me&i har jeg fått lov til å dele ut ett valgfritt barneplagg her på bloggen. De har nettopp sluppet høst/vinterkolleksjonen sin – og de har fått inn så mye fint!
Jeg har mange favorittplagg denne høsten – og det er altfor vanskelig å vise bare ett av disse. Jeg har satt sammen to sett som jeg godt kunne tenkt meg å hatt til åtteåringen min til skolestart.. Grunnen til at jeg valgte nettopp disse er at de har fine farger, god passform og er perfekt til ett barn som liker å leke. Jeg er vel over middels opptatt av at barn skal få være barn så lenge som mulig, og at klærne skal være behagelige å ha på seg både i lek, og ellers.
favorittmeandiGenser finnes her / Pants finnes her

meandi2Hjerte tunika finnes her / Velourpants finnes her 

Det som er ekstra morsomt er at mor og datter kan matche – og ha nesten lik overdel.voksenmeandiHjerte tunika finnes her  / Waves tunika finnes her
Ønsker du å matche med en jeans til disse så er denne her veldig fin!

Og nå – Giveaway! Dere kan vinne deres favoritt plagg til barnet deres! Det eneste dere må gjøre er å gå inn på siden til me&i, finne favorittplagget deres og fortelle meg hvorfor dere valgte nettopp dette plagget. Jeg trekker en vinner om ti dager – altså den 26 august! Du trenger ikke ha blogg for å delta, det som er viktig er at du husker å fylle ut mailadressen din i kommentarskjemaet slik at jeg får tak i deg dersom du vinner;)

LYKKE TIL

/skrevet i samarbeid med meandi.no/

 

40 kommentarer til “Giveaway – Vinn favorittplagg fra me&i

 1. Marie

  Eg vil gjerne være med på den her, likte den jakka med & på. til eldstemann, da han like gult! :D (str 134/140) :D

  Svar
 2. Merete Korsgaard

  Hei :-)

  Familiens nyeste yndling, lille Leon på 3 mnd ville nok likt PAW PANTS.
  Den ser så behagelig og herlig ut.
  Hadde passet bra til en herlig krabat, derfor prøver bestemor vinne til han.
  Ha en flott uke!

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

  Svar
 3. Camilla

  Hei! Min favoritt er puppy in pocket jumpsuit :) Vi har et valpekull, og barna synes dette er stor stas! De elsker hunder, og denne hadde vært SÅ søt på lillesøster :)
  Mvh
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

  Svar
 4. Schulz Monica

  Jeg prøver lykken :)
  Om jeg skulle være heldig så ønsker jeg
  Puppy in Pocket Tunika
  http://www.meandi.se/no/produkter/142208.aspx i str 110/116 :)
  Hvorfor jeg ønsker og vinne denne tunikaen, jo fordi jeg har lyst å overraske mitt herlige Barnebarn Amalie, med denne søte tunikaen, vet hun ville likt den kjempe godt.
  Så krysser fingrene og håper lykken smiler til meg.
  Ønsker deg en kjempe fin helg.
  vennlig Hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  Svar
 5. Susann

  Er det lov å prøve lykken selv om jeg har samme give away på min blogg? Jeg prøver ;) Hihi!! For jeg eeeelsker klærne fra Me&i!!! Jeg falt pladask for alle plaggene med hjerter på i høst <3 Spesiellt Lovely hearts tunic.

  Svar
 6. Tomas

  Puppy in pocket-tunikaen er jeg sikker på at dattera mi hadde elsket.
  Den er kjempemorsom

  Svar
 7. Amanda Pitkänen

  Jag skulle gärna vilja vinna «aliens» tröjan till min son. När jag såg kollektionen första gången märkte jag inte ens den tröjan. Men ju mer jag tittat på kollektionen ju finare blir tröjan. Skulle passa bra nu när han börjar dagis med en ny fin tröja :)

  Svar
 8. camillasphoto

  Big dots tunic hadde passa perfekt til ei av mine jenter! Blått og brunt i lag er nydelig:) valgte denne fordi det var vanskelig å velge en av mange fine plagg men denne likte jeg fargesammensetningen så godt på:)

  Svar
 9. Hanne

  Der var så mange fine antrekk, men valget mitt falt på den gule tunikaen med brunt hjerte. Eg har veldig sansen for brunt og gult sammen, også virka det som eit veldig bruksvennleg klesplagg som dei ikkje veks ut av med ein gong…

  Svar
 10. martine s

  Body med badeand tror jeg må være favoritten. Lillesnupp er så opptatt av dyr og kaller alt som kan ligne på fugler for gakkgakk med stor innlevelse :)

  Svar

Legg inn en kommentar