Ferien er over..

blomsterOg vi kom hjem i går kveld, etter å ha vært fire uker i sommerhuset i Lofoten. Vi har hatt en fantastisk flott ferie – hvor de aller fleste dagene har vært med sol og over 25 grader ute. Mia sine uteklær har ligget nedpakket i bilen fra vi kom og til vi dro – og det må vi si oss fornøyde med altså:) I fjor fikk vi vel knapt brukt sommerklær – i år har vi ikke brukt langbukser så altfor ofte :) Herlig, herlig!
 I tillegg til å reise litt rundt på forskjellige småsteder i Lofoten har ferien i år bestått av masse forefallende arbeid ved og på huset. Det har vært drenering og takmaling blant annet. Men det må til, for at vi skal kunne bruke huset der nede:) Jeg skal redigere bilder etterhvert, så kommer det nok smådrypp fra ferien utover uken..

Det var faktisk så varmt her hjemme at serveren der bloggen ligger slo seg av mens vi var borte, og både epost og blogg har vært nede hele sommeren. Det har i grunn vært deilig å være borte fra det, men samtidig er det nå helt greit å være tilbake foran skjermen igjen;) Mobilen har vært  brukt til instagram og litt facebook, men til og med den bestemte seg for å slette alt og bare slå seg av – så jeg mistet en dags bilder der. Heldigvis er jo mobilen koblet opp mot google så de bildene som hadde autolagret seg der fant jeg igjen! Lykke! Tenk om flere hundre bilder bare hadde blitt borte? Så nå blir det ny telefon på meg til uka :)

I morgen er det jobb og sfo igjen. Har lyst på fire nye uker ferie i stedetfor, men det går jo ikke an så det er vel bare å ta fatt på hverdagen igjen. Mia har ei venninne på besøk, gubben er ute og klipper gresset på den lille plen vår og jeg sitter her og skulle egentig gjort alt annet enn å blogge :P

Snakkes!

4 kommentarer til “Ferien er over..

  1. Britt Lundli

    Hei…Det høres ut som en eilig ferie…vi har også opplevd masse sol her…både på ferie og her hjemme…og i det varmeste laget siden vi ikke har muligheter til å åpne opp ballkongen våres…men det blir først i sep…..Her skal mannen på jobb i morra..mens jeg og ungene blir hjemme…da det er meldt regn…

    Ha en fin dag videre.

    Klem fra Britt..

    Svar

Legg inn en kommentar