17 mai antrekk

bunadÅrets 17 mai antrekk er bunad fra name it. Samme som hun brukte i fjor. Vi kjøpte den i str 140 da, og la den litt opp nede, så i år er det bare å slippe ned falden og den passer perfekt. Vi prøvde den nå nettopp, og knipset ett lite mobilbilde mens sola skinte så fint på verandaen vår.

I år har det meldt regn og vind på 17 mai. Kjedelige greier altså. I fjor hadde vi flott sommer vær, det kan dere lese om her – og samtidig se bunaden i sin helhet. Mia elsker blått, og derfor har hun valgt blå farge på sin fineste «kjole.»  Hun sa selv at hun føler seg så fin i bunaden sin – og det er hun jo også:) Nydelige jenta vår!

Selv skal jeg ha på meg en blå kjole fra Vero moda, samme som jeg hadde på meg i konfirmasjonen sist søndag, – men om det blir regn blir det nok bare ei bukse. Jeg ønsker meg bunad eller kofte  – eller slikt, men har ikke blitt til det enda. Kanskje til neste år..

Har du bunad? Har du 17 mai antrekkene klare?

 

2 kommentarer til “17 mai antrekk

 1. 4 barns mamma

  Ja, jeg og jenta mi har bunad, guttene skal ha skjorte, slips, dressjakke og dongeribukse (de ville ikke ha dressbuksen).
  Så flott hun er, gleder seg nok til morgendagen :-).
  Alt er ikke klart her, men skal snart finne alt frem.

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Vi er ikke klare vi heller.. Sova av på sofaen og sov bort en god time.. Nå først klokka 21.30 er jentungen dusja og i seng, og jeg skal prøve meg på noe jeg ikke kan.. nemlig bake en slags pavlova :)

   Svar

Legg inn en kommentar