Bursdagsforberedelser

41

I morgen feirer vi Mia Christine sin 8 års dag, fire dager på forskudd. Så her er vi i full gang med bursdagsforberedelser.. Hun er veldig glad i blått, så derfor ble det hovedfargen på bursdagsbordet i år. 

Jeg pyntet vanlige plastglass med bånd og sommerfugler som jeg fant på nille. Ganske greit å ha bursdag i disse konfirmasjonstider, siden det er en del pynt i blått og rosa ute i butikkene nå:) Ble ganske fornøyd med resultatet. Sugerør kjøpte jeg på kremmerhuset.. På bildet under her ser dere hvordan det ble med papptallerkener og godteriposer også. Disse posene fant jeg på søstrene grene og de var perfekte til å ha litt godt oppi. Alle de plast godteriposene i blåfarger sto det jo boy på, eller hadde motiv med typisk guttetema. Derfor ble disse med hjem. Navnelapper lagde vi selv, og satte fast med små klips, kjøpt på nille..

42Nå er det kakebaking som står for tur.. Slenger nok ett bilde eller tre på instagram også, så om du vil kan du følge meg der. Lillebolla heter jeg:)

Ble glassene fine?

2 kommentarer til “Bursdagsforberedelser

  1. camillasphoto

    Synes du har fått det til kjempefint!! Du e kreativ:)
    E som tatt ut av et blad:) Regne med Mia blir fornøyd. Vi gleder oss til å komme å feire dagen lamme dåkker:) Sees i ettermiddag!

    Svar

Legg inn en kommentar