New in – Polarn o pyret

32Her om dagen kjøpte jeg vårjakke til Mia Christine. Etter mye om og men valgte vi rosa jakke i år også, selv om den turkise også var veldig fin.. Kjørte safe fargevalg da, siden hun ikke var med på shopping :) Lue ble det også, og vi kjøpte dette på Polarn o Pyret, favorittbutikken min når det kommer til uteklær hos barn, og kundebehandling ikke minst..

34Litt dårlig bilde, men her har Mia jakken på seg – passer perfekt og hun er veldig fornøyd.. Som dere ser så var det joggesko føre på dette bildet her – men nå er det snø,snø og atter snø igjen..

Jeg oppdaget etterhvert at jeg hadde betalt for mye for jakken, fordi jeg fikk ikke rabatten som skulle trekkes fra – så jeg betalte 100 kr for mye. Tok kontakt med kundeservice på nettsiden og forklarte problemet – og fikk som svar at jeg bare skulle stikke innom butikken på nytt igjen så skulle de ordne opp i feilen.

33Var innom igjen i går, og da fikk vi to verdisjekker! En for det beløpet vi betalte for mye, og en for at de hadde gjort en feil da vi handlet:) Kjempe bra altså, tommel opp!! 

31

Mia fikk selv velge hva hun ville bruke de 200 kronene på, og valget falt på stripete lue og hals, og 2 par hansker. Nå er bare ett par med på bildet,da de andre ligger i bilen.. 

Anbefaler virkelig Polarn o Pyret om du ønsker gode uteklær. Vi har hatt både vår/høst og vintertøy fra dem de siste årene – og bank i bordet, sjuåringen har aldri vært våt eller kald. Hun har ikke brukt regntøy i det heletatt, for disse har vært vanntette! Her kan du lese litt om vintertøyet vi valgte sist sesong.

Liker du Polarn o Pyret?

4 kommentarer til “New in – Polarn o pyret

Legg inn en kommentar