Tommel opp for Knorr – igjen!

18Jeg har vært så heldig å få tilsendt ny Buzzador pakke, denne gang med tre forskjellige supper fra Knorr. Vi lager jo en del slike posesupper da, spesielt når vi har pannekaker eller lignende, og synes egentlig det er helt greit altså.. Har liksom ikke helt ork til å lage fra bunnen av – derfor har jeg jo heller ikke noe annet enn andre suppeposer og sammenligne med..

I går var valget enkelt – jeg er jo sykemeldt for tiden, og ville gjerne ha noe godt til lunsj. Så da lagde jeg meg kremet blomkål og brokkolisuppe. Og vet dere hva? Den smakte veldig godt! Den hadde godt med både brokkoli og blomkål i seg så den var mettende, og fargen var jo så grønn og fin, ikke så beige som den bruker å være!
19 20 21Jeg tror nok ikke dette er suppen som passer min sjuåring, der tror jeg tomatsuppa kommer til å slå best an – men for meg så er denne en vinner!  Jeg liker enkle retter – og med brødskive eller baguett til så er dette ett fullverdig måltid :) Anbefales! Jeg har tidligere gitt tommel opp for knorr, men da for sauser. Det kan du lese om her!

Vil du vite mer om Buzzador, klikk her og les mer.
Om du også vil teste produkter så blir jeg glad om du bruker denne lenken her, sånn at det vises at det er jeg som har vervet deg som buzzador.

Liker du suppeposer, eller lager du de fra bunn av?
Er du buzzador?

2 kommentarer til “Tommel opp for Knorr – igjen!

Legg inn en kommentar